Ik ben Jolanda Elferink en MfN-registermediator, trainer en coach van het Utrechts Centrum voor Mediation. Ik geloof dat conflicten bij het leven horen en mensen zelf in staat zijn oplossingen te vinden en dit uiteindelijk zal leiden tot nieuwe inzichten en groei. Dit lukt niet altijd alleen, graag loop ik dan een stukje mee om mensen hierin te begeleiden.

 

Jolanda Elferink – Mediation, Training & Coaching
All ruim 20 jaar

Al ruim twintig jaar verbind ik mij met plezier aan mensen met verschillende achtergronden en geef ik training en coaching, Vanuit mijn achtergrond als onderzoeker en begeleider in het sociale domein en sinds 2012 ook als mediator. Mijn drijfveren zijn een gelijkwaardige verbinding met anderen aangaan en samen naar mogelijkheden en oplossingen zoeken.

Ik kom op plekken waar vraagstukken liggen of waar conflicten zijn. Bijvoorbeeld bij overheden en in bedrijven, organisaties, teams, vluchtelingenkampen en families. Ik ‘zoom in’ op de persoonlijke verhalen en ‘zoom uit’ om ook het systeem erom heen te bekijken. Om samen de beweging in gang te zetten die past. Of het nu een oplossing is bij een conflict of een praktische stap naar een gewenste droom.

Ik werk samen met diverse samenwerkingspartners, zoals MfN-registermediator en jurist Mr.Marischka van Dijk.

Meer weten? Neem contact op!
Publicaties en lezingen

Ik heb ook diverse publicaties over bemiddeling en mediation gepubliceerd en geef er lezingen over.

Utrechts Centrum voor Mediation

Aangesloten bij:

Lees ook de pagina Nieuws en Publicaties

Neem gerust contact met mij op

Heeft u te maken met:

  • ‘Langdurig ziekteverzuim door conflict?’
  • ‘Samenwerkingsprobleem in het team?’
  • ‘Conflict in het sociale domein?’
  • ‘Conflict in relatie tot de overheid?’
  • ‘Staan in jouw familie de verhoudingen op scherp?’
Contact opnemen