Over mij

Jolanda_Elferink_MG_1423

Ik geloof dat conflicten bij het leven horen en mensen zelf in staat zijn oplossingen te vinden en dit uiteindelijk zal leiden tot nieuwe inzichten en groei. Dit lukt niet altijd alleen, graag loop ik dan een stukje mee om mensen hierin te begeleiden.

Sinds 2012 ben ik mediator. Al veel langer zijn mijn drijfveren een gelijkwaardige verbinding met anderen aangaan en samen naar mogelijkheden en oplossingen zoeken. Al ruim twintig jaar verbind ik mij met plezier aan mensen met verschillende achtergronden. Ik kom op plekken waar vraagstukken liggen of waar conflicten zijn. Bijvoorbeeld in bedrijven, organisaties, teams, vluchtelingenkampen en in families. Ik ‘zoom in’ op de persoonlijke verhalen en ‘zoom uit’ om ook het systeem erom heen te bekijken. Om samen de beweging in gang te zetten die past. Of het nu een oplossing is bij een conflict of een praktische stap naar een gewenste droom.

Naast MfN-registermediator, trainer en coach ben ik ook de Social Mediator en Ambassadeur voor de Nederlandse Mediators vereniging, met als doel om mediation meer onder de aandacht te brengen in de samenleving.

italwaysseemsimpossible

MfN-Registermediator CMYKNaamloos-1CRKBO_Docent

2 gedachten over “Over mij”

  1. “Jolanda heeft voor de leden van de Utrechtse Mediators Vereniging, een gestructureerde en verhelderende workshop voor vernieuwing van de vereniging verzorgd. Jolanda leidt zo’n avond heel rustig en natuurlijk waardoor er ook binnen de groep snel vertrouwen en grote betrokkenheid ontstaat waardoor er mooie en eerlijke uitkomsten zijn gerealiseerd. Bijzonder om mee te maken en zeker voor herhaling vatbaar om Jolanda weer in te schakelen”.
    Marischka van Dijk- Secretaris Utrechtse Mediators Vereniging

  2. Ik ken Jolanda als een gedreven, oprechte en door en door menselijke mediator trainer en coach. Jolanda is iemand die veiligheid en vertrouwen als vanzelf uitstraalt. Ook heb je bij haar snel door dat ze onwijs veel kennis en ervaring heeft, die ze op een gelijkwaardige en fijne manier inzet. In haar werk is Jolanda energiek en bovenal betrouwbaar.

    Michelle Emmen – jeugdhulpverlener & psychotherapeut in opleiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>